Mediation / Mediator Amersfoort bij scheidingen

Mediator Amersfoort: Als je de beslissing hebt genomen om uit elkaar te gaan dan breekt er een emotionele tijd aan waarin allemaal beslissingen genomen moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige financiële situatie, vraag je je af wat het beste is voor de kinderen en/of heb je nog meer of andere vragen. Mediation is een manier om jullie te helpen helderheid te krijgen, inzicht te geven en jullie er samen uit te laten komen. Het doel is dat jullie afspraken maken waar jullie beiden achter kunnen staan.

De rol van een mediator

Onder begeleiding van een mediator kun je in overleg met je (ex-)partner tot  oplossingen komen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk dat jullie heldere afspraken maken en in samenwerking met de mediator naar een nieuw gezinssysteem op zoek gaan. De mediator is neutraal en onpartijdig en zij zal geen standpunt innemen of beslissing nemen over het conflict. De mediator begeleidt tijdens een aantal bijeenkomsten de communicatie tussen jou en jouw (ex)partner. Zij bespreekt samen met jullie de achtergrond van het conflict en helpt jullie naar elkaar te luisteren.

Kosten

Indien zowel je inkomen als je vermogen onder een bepaalde grens ligt, kun je in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation. Wil je weten wat de kosten voor jou/jullie zouden zijn? Dat kan nu heel eenvoudig door de rekentool in te vullen op onze website.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur – 17.00 uur te bereiken op: 030-2341466.

Je kunt ook een email sturen naar: info@mediationbureaumn.nl

Adres mediator Amersfoort:
Nijverheidsweg Noord 60-1
3812 PM Amersfoort

Adres mediator Leusden:
Kerkweg 7
3832 RH Leusden

Scheiden Amersfoort
Spreekruimte Amersfoort
Spreekruimte Leusden