Scheiden Diemen

Mediation / Mediator Diemen bij scheidingen

Mediator Diemen: Een scheiding luidt de start van een emotionele periode in. Het huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingsverband wordt beëindigd, er wordt gerouwd om het verlies. Tegelijk wordt een nieuw leven opgebouwd, een leven zonder de vertrouwde ander. Het is een periode van emotionele verwarring, opluchting, verdriet, pijn, schuldgevoel, boosheid en/of verwijten. Kortom een periode die gekenmerkt wordt door hoge pieken en diepe dalen.

De rol van een mediator

Onder begeleiding van een mediator kun je in overleg met je (ex)partner tot  oplossingen komen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Zeker als jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie heldere afspraken maken. Door de scheiding wordt het kind geconfronteerd met veranderingen en onzekerheden en in samenwerking met de mediator kun je als ouders naar een nieuw gezinssysteem op zoek gaan. De mediator is neutraal en onpartijdig en zij zal geen standpunt innemen of beslissing nemen over het conflict. De mediator begeleidt tijdens een aantal bijeenkomsten de communicatie tussen jou en jouw (ex)partner en bespreekt samen met jullie de achtergrond van het conflict en helpt jullie naar elkaar te luisteren.

Wanneer kies je voor een Mediator en wanneer voor een Advocaat? Kijk hier voor meer info.

Kosten

Indien zowel je inkomen als je vermogen onder een bepaalde grens ligt, kun je in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation. Klik hier voor meer informatie over subsidie . Informatie over de reguliere kosten vind je hier.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Ik ben op werkdagen van 09.00 uur – 19.00 uur te bereiken op: 030-2341466. Bij geen gehoor, kun je inspreken en word je binnen 24 uur teruggebeld.

Je kunt ook een email sturen naar: info@mediationbureaumn.nl

Adres mediator Diemen:
Burgemeester van Tienenweg 20
1111 CW Diemen

Scheiden Diemen
Spreekruimte Diemen