De mediator

Achtergrond
Mijn naam is Daniëlla Distelbrink. Ik begeleid mensen bij hun echtscheiding, beëindiging samenwoning en bij conflicten. Ik ben sinds 2010 geaccrediteerd Familiemediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), sta ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, het juridisch loket en de Rechtbank. Ook ben ik KIES-Omgangsbegeleider, wat inhoudt dat ik indien gewenst met de kinderen kan praten over hun wensen en zorgen en over wat de scheiding voor hen betekent.

Als Familiemediator bij de Raad voor Rechtsbijstand kun je bij mij ook terecht voor gesubsidieerde mediation, mits je aan de voorwaarden zoals gesteld door de Raad voor Rechtsbijstand voldoet.

Ik behandel circa 80 zaken per jaar.

Aanpak
Mijn stijl is te omschrijven als persoonlijk, empathisch, zorgvuldig, daadkrachtig, gestructureerd en onpartijdig.

Persoonlijk
Ik ben getrouwd en moeder van een dochter van 9 jaar.

Lees hier een aantal recensies van cliënten.

MfN
Mediator is een vrij beroep; iedereen mag zich zo noemen. Maar de titel MfN-registermediator is beschermd. Alleen als je in het MfN-register bent opgenomen mag je deze titel gebruiken.

De MfN heeft een kwaliteitssysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat zij voldoen aan een aantal normen ten aanzien van hun kennis en vaardigheden. Het MfN controleert dit. Daarnaast zijn zij gebonden aan een bepaalde werkwijze. Deze is te vinden in het MfN Mediation Reglement, de MfN Gedragsregels en de verschillende voorbeeldmodellen die gebruikt kunnen worden bij een mediation. Zij zijn verplicht zich hieraan te houden. Als u ontevreden bent, dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij het MfN.

Hiermee weet je waar je aan toe bent. Voor meer informatie over het MfN kijk op hun website: http://mfnregister.nl/