Hieronder kun je de ervaringen mediation van enkele clienten lezen:

Nancy, 41 jaar:

“Ik wil je bedanken voor alle goede zorgen. Ik heb de bijeenkomsten als zeer prettig ervaren. Bedankt.”


Betty, 60 jaar:

“Fijn dat het allemaal zo goed en snel geregeld is. Ik wil je hier heel hartelijk voor bedanken.”


Angela, 28 jaar:

“Ik had me geen fijnere mediator kunnen wensen.”


Anne, 47 jaar:

“Ik heb het gevoel dat de mediation ons veel verder heeft gebracht. Binnen de onpartijdigheid voelde ik me toch duidelijk gesteund en gehoord door Daniella. Daarbij heeft ze me duidelijke en praktische voorbeelden kunnen geven hoe de communicatie vorm te geven om tot een redelijke en voor iedereen acceptabele samenlevingsvorm te komen. Ik zal zeker proberen om op die lijn verder te gaan…”


Ineke, 42 jaar:

“Daniella heeft ons goed begeleid bij het moeilijke proces van de scheiding en dan met name de regelingen omtrent onze zoon. Zij werkt zeer professioneel. Ze is empathisch maar weet de juiste afstand te behouden. Ook in (emotionele) moeilijke situaties weet zij inzicht en duidelijkheid te creëren, waardoor de situatie voor beide partijen zich op een zeer bevredigende wijze kon ontwikkelen. Hier was niet alleen onze zoon zeer gebaat bij maar ook het hele proces van de scheiding.”


Jos, 38 jaar:

“Daniella is een uitstekende mediator en weet complexe emotionele patronen en gedachten te de-escaleren om tot samenwerking en overeenstemming tussen cliënten te komen. Haar persoonlijke benadering en warme persoonlijkheid gecombineerd met haar vakkundige communicatietechnieken maken van haar een uitstekende mediator en coach.”


Sonja, 34 jaar:

“Door met Daniella te brainstormen over het conflict hadden we genoeg ideeën om mee aan de slag te gaan. En het werkte uitstekend, een conflict van 3 jaar is nu opgelost.”


Marcel, 40 jaar:

“Daniella weet vanuit een respectvolle vastberadenheid de essentie naar boven te halen. Ze begeleidt het proces en laat alle partijen in hun waarde. Het kostte veel energie, maar we zijn zeer tevreden met het resultaat.”


Karin, 39 jaar:

“We zijn bij Mediationbureau Midden-Nederland heelhuids door het hele scheidingsproces heen gekomen. Leuk was dit voor niemand natuurlijk. Ook nu nog wou ik dat het anders was gelopen met onze relatie en ons huwelijk. Maar we hielden het geen van tweeën meer vol. Achteraf zie je dat het eigenlijk niemands schuld was, maar dat we gewoon uit elkaar waren gegroeid. Gelukkig konden we snel door de gesprekken dit accepteren en samen – ieder voor zich – verder gaan. Ik zou het iedereen aanraden om het ook via mediation te doen en niet via een gevecht met advocaten. Dat wil je jezelf en je kinderen toch niet aandoen….”


Tine, 41 jaar:

“Hoewel het een pijnlijk proces was, was ik onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee we begeleid zijn. We hadden geen van beiden het idee dat de Mediator op iemands hand was. Het convenant dat er uiteindelijk is gekomen voelt als echt iets van onszelf.”

ervaringen mediation