Daniëlla Distelbrink – Mediator

Achtergrond mediator

Daniëlla Distelbrink is de mediator van Mediationbureau Midden-Nederland. Zij begeleidt mensen bij hun echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap, beëindiging van samenwoning, ouderschapsplannen en bij conflicten. Ze is sinds 2010 geaccrediteerd Familiemediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch loket en de Rechtbank. Ook is ze KIES-Omgangsbegeleider, wat inhoudt dat ze indien gewenst met de kinderen kan praten over hun wensen en zorgen en over wat de scheiding voor hen betekent.

Aangezien Daniëlla is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, kun je bij ons ook terecht voor gesubsidieerde mediation, mits je aan de voorwaarden voldoet zoals gesteld door de Raad voor Rechtsbijstand.

Daniëlla heeft in 2010 Mediationbureau Midden-Nederland opgericht en heeft inmiddels meer dan 400 scheidingen begeleid. Haar aanpak is te omschrijven als persoonlijk, empathisch, zorgvuldig, daadkrachtig, gestructureerd en onpartijdig.

Persoonlijk

Daniëlla is woonachtig in Utrecht, is getrouwd en heeft een dochter van tien jaar oud. Ze komt zelf uit een gescheiden gezin en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het voor ouders is dat zij goede afspraken maken en het belang van de kinderen altijd voorop blijven stellen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.