Mediation / Mediator Leerdam bij scheidingen

Mediator Leerdam: Als je hebt besloten uit elkaar te gaan, breekt er een emotionele tijd aan waarin allerlei beslissingen genomen moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige (financiële) situatie, vraag je je af wat het beste is voor jou en de kinderen of heb je nog andere vragen. Mediation is een manier om jullie te helpen helderheid te krijgen, inzicht te geven en jullie er samen uit te laten komen. Het doel is dat jullie afspraken maken waar jullie beiden achter kunnen staan.

Scheiden kan al voor € 96,50 p.p.Bereken hier de kostenIndien zowel je inkomen als je vermogen onder een bepaalde grens ligt, kun je in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation. De overheid betaalt dan mee aan de kosten van de mediator (en eventueel advocaat) en je betaalt zelf een vaste eigen bijdrage.

Wil je weten wat de kosten voor jou/jullie zouden zijn? Dat kan nu heel eenvoudig. Klik op bovenstaande knop en beantwoord de vragen.

De rol van een mediator
Onder begeleiding van een mediator kun je in overleg met je (ex-)partner tot oplossingen komen die voor jullie beiden aanvaardbaar zijn. Zeker als jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie heldere afspraken maken waar jullie beiden achterstaan. De mediator is neutraal en onpartijdig en zal geen standpunt innemen. De mediator begeleidt tijdens een aantal bijeenkomsten de communicatie tussen jou en je (ex-)partner en helpt jullie om samen tot afspraken te komen. Een scheiding kan volledig door ons geregeld worden, waardoor je niet zelf naar een advocaat of de rechtbank hoeft.

Contact
Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur – 17.00 uur te bereiken op: 030-2341466. Bij geen gehoor, kun je inspreken en word je binnen 24 uur teruggebeld.

Je kunt ook een email sturen naar: info@mediationbureaumn.nl

Locaties dichtbij Leerdam:

Mediation Houten:
Onderdoor 160
3995 DX Houten

Zonnehout 36
3991 MX Houten

Mediation Nieuwegein:
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Wij zijn aangesloten bij:

mediator Leerdam
mediator Leerdam
gratis rechtsbijstand