Scheiden Nieuwegein

Mediation / Mediator Nieuwegein bij scheidingen

Mediator Nieuwegein: Als je de beslissing hebt genomen om uit elkaar te gaan, breekt er een emotionele tijd aan waarin allemaal beslissingen genomen moeten worden. Wellicht voel je je onzeker over de toekomstige financiële situatie, vraag je je af wat het beste is voor de kinderen en/of heb je nog meer of andere vragen. Mediation is een manier om jullie te helpen helderheid te krijgen, inzicht te geven en jullie er samen uit te laten komen. Met als doel dat jullie afspraken maken waar jullie beiden achter kunnen staan.

De rol van een mediator

Onder begeleiding van een mediator kun je in overleg met je (ex-)partner tot  oplossingen komen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Zeker als jullie kinderen hebben, is het belangrijk dat jullie heldere afspraken maken. Door de scheiding wordt het kind geconfronteerd met veranderingen en onzekerheden en in samenwerking met de mediator kun je als ouders naar een nieuw gezinssysteem op zoek gaan. De mediator is neutraal en onpartijdig en zij zal geen standpunt innemen of beslissing nemen over het conflict. De mediator begeleidt tijdens een aantal bijeenkomsten de communicatie tussen jou en jouw (ex)partner en bespreekt samen met jullie de achtergrond van het conflict en helpt jullie naar elkaar te luisteren.

Kosten

Indien zowel je inkomen als je vermogen onder een bepaalde grens ligt, kun je in aanmerking komen voor gesubsidieerde mediation. Wil je weten wat de kosten voor jou/jullie zouden zijn? Dat kan nu heel eenvoudig door de rekentool in te vullen op onze website.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur – 17.00 uur te bereiken op: 030-2341466. Bij geen gehoor, kun je inspreken en word je binnen 24 uur teruggebeld.

Je kunt ook een email sturen naar: info@mediationbureaumn.nl

Adres Mediator – Mediation Nieuwegein:
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Mediation Nieuwegein
Spreekruimte Nieuwegein